Decoratiuni
            nunta

 
Buchetul miresei

 

Un accesoriu foarte important pentru ziua nunti tale este buchetul de mireasa. Asa se face ca cele mai multe mirese doresc un buchet deosebit, special, ceva care sa le reprezinte. Florile sunt alese cu grija ca sa arate specatculos. In ultimii ani se poarta buchete din diverse flori combinate intre ele, culori vii. Daca doresti ca buchetul sa fie unic atunci poti comanda si cateva accesorii pentru el, pietre, margele, fluturi, pene, etc.

Alege cu mare atentie florile din buchetul de mireasa si consulta-te cu specilaistii din acest domeniu. Florile pentru buchetul de mireasa in 2019 ca si tendinte sunt cu precadere calele, orhideele , bujorii, daliile, anemonele,lalele, liliac frezii si crizantemele.

Nu uita de traditia aruncatului buchetului si daca doresti sa-ti ramana buchetul in forma cat mai reala te sfatuiesc sa mai comanzi un buchet special pentru momentul aruncarii buchetului. Acesta poate fi realizat din aceleasi flori, aceeasi forma doar mai mic in dimensiune.

Iata cateva modele de buchete de mireasa.

Buchete de mireasa rotunde

Cel mai ales model de buchet de mireasa in acest sezon este cel rotund. Este un buchet usor de manevrat si este perfect pentru aruncatul buchetului la domnisoarele din sala.

Buchete de mireasa curgatoar

Aceste buchete au ca baza un buchet rotund din care curg alte flori, frunze si iarba. Acest buchet e bine sa fie sa fie ales de mirese mai inalte, fiind foarte bogat in flori.

Buchet de mireasa sub forma de poseta

Pe cat este de simplu acest buchet pe atat atrage atentia si este plin de personalitate. Este realizat din iarba si frunze sub forma unei posete in care se pun cateva flori cat mai rezistente. Nu este un buchet voluminos dar este plin de farmec.

Buchete de mireasa moderne

Aceste buchete au in continutul lor flori exotice cum ar fi anturium, orhidee, cale. Aceste flori rafinate fac din buchetul tau sa fie unul splendid.


 
 


Daca vrei o estimare de pret cere o oferta pe Fb sau pe mail.

Scrie-ne pe Whatsapp sau Apeleaza-ne!