Decoratiuni
            nunta

 
Decoratiuni nunta in Timisoara

 

 

Oferim servicii de design pentru evenimente festive in localitatile judetului Timis. Decoram sali pentru nunti in Timisoara.

Stim ca preturile noastre sunt mai mult decat o.k., iar ca si calitatea si diversitatea se pot observa din galeria foto. Ne dorim ca fiecare eveniment sa fie unic, si daca vei veni si tu cu idei, vom fi incantati. Inchiriem huse din licra, brocard, oferim spre inchiriere aranjamente din flori de lux, inchiriem masina de fum cat si multe altele, dar nu in altimul rand realizam drapaje.

Printre locatiile in care am organizat si prestat servicii de design se numara Restaurant Valery, Restaurant, Neon, Complex Flonta, Restaurant Perena, Restaurant Venetia, Hotel Continental, Hotel Arta, Restaurant Aurelia, Complex Aurora, Burgund, Pub 33, Restaurant Harmonia, Biserica Penticostala Elim, Biserica Baptista Betel, Hotel Tresor, Restaurant Reghina Blue, Restaurant Valahia, Casa Tineretului si multe altele...

Iti stam la dispozitie cu orice lamurire, informatie sau sfat legat de nunta, iar in caz ca nu vom colabora...Dumnezeu sa-ti ajute in aceasta viata...si sa fiti fericiti!


 
 


Daca vrei o estimare de pret cere o oferta pe Fb sau pe mail.

Scrie-ne pe Whatsapp sau Apeleaza-ne!