Decoratiuni
            nunta

 
Decoratiuni nunta in Oradea

 

 

Suntem una din firmele serioase din Oradea. Organizam evenimente in localitatea Oradea. Inchiriem huse pentru scaune in diferite culori si texturi. Iti oferim o mare diversitate de servicii printre care amintim cascada de ciocolata, aranjamente florale in ulcioare sau in umbrele pentru mirese dar si bancuta din fier forjati sau bicicleta pentru miri.

Printre locatiile unde am prestat servicii pentru nunti se numara...Restaurant Castello, Restaurant Cristal Garden, Restaurant Palazzo, Hotel -Pensiune Anthimos,Hoteluri din Baile Felix, Hotel Termal, Hotel Crisana, Hotel Mures, Sala de nunti Cervantes, Restaurant Emerald, Fundatia Smiles, Restaurant Coloseum, Hotel Roseclas, Hotel Maxim, Restaurant Ciuperca, Restaurant Eleganza, Paradisio, Magnolia, Biserica-Univestitatea Emanuel, Biserica Speranta, Ramada, Doublethree by Hilton, etc

Deasemeni poti alege pentru nunta ta lumini ambientale sau imbracarea tavanului in materiale precum si aranjamente artificiale de lux la preturi mici. Oferim decoratiuni pentru nunta intr-o mare diversitate.

 

Ce zici? Nu-i asa ca ai vrea ca nunta ta sa fie "altfel"? Toate aceste servicii Le gasesti la noi la pretul cel mai rentabil, ca sa te convingi am si postat pe site pretul fiecarui serviciu in parte. Deci, colaboram?

Nunta la Ramada

 


 
 


Daca vrei o estimare de pret cere o oferta pe Fb sau pe mail.

Scrie-ne pe Whatsapp sau Apeleaza-ne!