Decoratiuni
            nunta

 
Decoratiuni nunta in Ungaria

 

 

Oferim servicii de decoratiuni pentru nunti in Ungaria. Fie ca este vorba de amenajarea unui restaurat sau a unei case de cultura, noi iti putem decora sala astfel ca sa dam un plus de eleganta evenimentului.

Iti stam la dispozitie cu o mare diversitate de servicii de decoratiuni pentru nunta. Poti alege sa inchiriezi de la noi huse verzi, huse albe, huse negre, huse mov, huse ciocolatiu, huse ivory, huse portocaliu, huse aurii sau huse visinii. Iti oferim aranjamente florale naturale, flori de lux artificiale, buchete de mireasa, buchete de domnisoare sau aranjamente florale pentru masini. Vei mai gasi la noi arcade, stalpi, lumanari, suporti din fier forjat, fantana de ciocolata, banca pentru miri sau bicicleta pentru nunta. Deasemeni putem sa-ti inchiriem masina de fum greu - gheata carbonica, artificii pentru ringul de dans, masina de bule, aranjamente din pene de strut, fantana de ciocolata, candy bar, etc...

Organizam evenimente atat in apropierea Budapest-ei cat si la granita cu Romania, in localitatile Sarkad, Micherechi, Gyula sau Debrecen.

Isten ald meg a magyart.

 

Iata o sala decorata in Ungaria, pe verde desigur...

Sala nuanta verde mint

 
 


Daca vrei o estimare de pret cere o oferta pe Fb sau pe mail.

Scrie-ne pe Whatsapp sau Apeleaza-ne!