Decoratiuni
            nunta

 
Culoarea anului 2018 pentru nunti

 

 

Daca doriti sa aflati culoarea anului 2018 ati ajuns in locul potrivit... Fie ca doriti sa va informati sau sa fiti in trend noi va punem la dispozitie si aceasta informatie care va poate fi de folos.

Asa cum suntem obisnuiti in fiecare an, Institutul Pantone desemneaza culoarea anului. Ase se face ca la sfarsitul anului 2017 acest Institut a anuntat culoarea anului. Institutul Pantone reprezinta autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori.

Cu toate ca au existat si alte culori pretendente la titlul de 'Culoarea anului', culori cum ar fi roz pal, roz-rosiatic, verde lamaie, maro-rustic, gri sau albastru...culoarea desemnata este Ultra Violet, o combinatie intre doua culori total diferite, rosu si albastru. Aceasta este o culoare plina de energie, care privita nu mai poate fi usor uitata. Ultra Violetul este o culoare puternica cu o rezonanta oarecum cereasca.

Ramane de vazut pe parcursul anului daca aceasta culoare va confirma alegerea specialistilor. Aceasta culoare are toate sansele ca sa se impuna in cazul alegerii culorilor de la aranjamante florale pana la rochiile domnisoarelor de onoare. Aceasta culoare este culoarea roialitatii, multi ani mirii alegand aceasta culoare.

Firma noastra va pune la dispozitie decoratiuni care sa contina aceasta culoare. Va punem la dispozitie buchete de mireasa din flori cu diferite tonuri de mov, aranjamente florale sau lumini ambientale. Toate acestea pot creea o atmosfera de vis al evenimentului vostru.


culoarea anului 2018 ultra violet

Pe curand!

culoarea anului 2018 lumini violet buchet mireasa cu violet aranjamente ultra violet


 
 


Daca vrei o estimare de pret cere o oferta pe Fb sau pe mail.

Scrie-ne pe Whatsapp sau Apeleaza-ne!