Decoratiuni
            nunta

 
Culoarea anului 2019 pentru nunti

 

 

Scopul acestui articol este acela de a va informa in ceea ce priveste tendintele pentru acest an pentru a va fi mai usor in alegerea tinutelor pentru evenimentele festive, in alegerea buchetului de mireasa ori a buchetelor domnisoarelor. Toate astea pentru ca decorul sa fie foarte fresh.

Designerii ne propun si pentru acest an nuante ca: roz prafuit(o nuanta puternic feminina dar prietenoasa in acelasi timp), burgundy(o culoare mereu la moda), lila(o alegere reusita intotdeauna), albastru marin(fiind o culoare freh are o putere electrizanta), verde-galben(fresh).

Acum trebuie luat in calcul ca aceste nuante sunt doar propuneri sau mai bine zis previziuni. Oricand, viata poate bate filmul si sa constatam la finele acestui an ca am avut parte de alte alegeri in ce priveste nuantele folosite pentru decorarea evenimentelor. Timpul va demonstra care va fi fost culoarea anului 2019.

Spre diferenta de aceste culori propuse de diferiti designeri, Institutul pantone a desemnat ”Living Corai” ca si culoarea anului 2019, aceasta fiind o nuanta de corai cu mici infiltratii de auriu(o culoare ce inspira optimism, energie si bucurie).

Firma noastra va pune la dispozitie decoratiuni care sa contina aceaste culoari. Va punem la dispozitie buchete de mireasa din flori in diverite culori si tonuri, aranjamente florale sau lumini ambientale. Toate acestea pot creea o atmosfera de vis al evenimentului vostru.


culoarea anului 2019 living corai

Pe curand!


 
 


Daca vrei o estimare de pret cere o oferta pe Fb sau pe mail.

Scrie-ne pe Whatsapp sau Apeleaza-ne!