Decoratiuni
            nunta

 
Culoarea anului 2020 pentru nunti

 

 

Iata-ne din nou in punctul in care ne intrebam oare ce se mai poarta la evenimentele festive in 2020, sau care este culoarea anului 2020. Ei daca ai ajuns pe aceasta pagina, creau sa iti spun ca esti in locul cel mai potrivit.

Dupa cum se prefigureaza in acest an vom avea nuante ca: albastru prăfuit, albastru deschis cu alb sau alb doar, trandafir prăfuit cu negru, gri, roz cu gri, albastru gheață in combinatie cu ror pal, violet cu roz, violet deschis cu violet deschis.

E posibil ca aceste nuantesa ramana doar la nivelul de propuneri sau mai bine zis previziuni. Oricand, viata poate bate filmul si sa constatam la finele acestui an ca am avut parte de alte nuante iesite victorioase in batalia nuanteleor ce vor fi fost folosite pentru decorarea evenimentelor festive. Timpul va decide care va fi fost culoarea anului 2020.

Si pentru ca orice articol bazat trebuie sa contina si informatii acreditate, va amintim ca Institutul Pantone reprezinta autoritatea recunoscuta in domeniu. Acesta a desemnat ”Living Corai” ca si culoarea anului 2019 si deci ne asteptam ca si in 2020 sa fie regasita printre preferinte. Conform Institutului Pantone, in anul 2020 ne asteptam ca sa predomine culorile marine. Astfel vom avea diferite nunte de albastru dar si de verde.

Firma noastra va pune la dispozitie decoratiuni care sa contina aceaste culori. Va punem la dispozitie buchete de mireasa din flori in diverite culori si tonuri, aranjamente florale sau lumini ambientale. Toate acestea pot creea o atmosfera de vis al evenimentului vostru.


culoarea anului 2019 living corai

Pe curand!


 
 


Daca vrei o estimare de pret cere o oferta pe Fb sau pe mail.

Scrie-ne pe Whatsapp sau Apeleaza-ne!