Decoratiuni
            nunta

 
Cum se face un aranjament din pene de strut

 

 

Aceste spectaculoase aranjamente de mese din pene de strut adauga o eleganta oricarui eveniment! Invitatii dumneavoastra o sa aprecieze alegerea dumneavoastra!

Aranjamentele cu pene de strut pot fi foarte usor imbinate cu crengi sau flori, efectul fiind foarte reusit din punct de vedere estetic si foarte cerut in acest sezon!

Pentru a realiza un asemenea aranjament ai nevoie de :

-o vaza

-un microfon(sau burete)

-13 pene de strut(aproximativ)

In ceea ce priveste vaza este de preferat sa fie inalta de 50-60 cm. Introducem microfonul in vaza (acest microfon cu burete se procura de la florarie sau de la depozitul de flori naturale).

Pentru un arajament mediu din pene de strut vom folosi 13 bucati care pot fi de aceasi culoare sau o combinatie dintre doua nuante.

Vom lua o pana de strut si o vom infige in centru microfonului in burete. Dupa aceasta vom lua 5 pene de strut cu care vom forma baza aranjamentului de strut, pe acestea asezadu-le la baza microfonului, cu o distanta egala intre ele, putin aplecate in jos.

In continuare vom lua 4 pene de strut pe care le vom pune la mijloc si pe fiecare pana de strut o vom aseza cu grija, deasupra celor doua pene de la baza.

Asa ca sa reapitulam , avem la baza 5 pene, la mijloc 4 pene , sus o pana , si pt a finaliza acest aranjament elegant vom mai pune 3 pene in partea de sus, finalizata cu cea centrala din varf.


Mult succes!


 
 


Daca vrei o estimare de pret cere o oferta pe Fb sau pe mail.

Scrie-ne pe Whatsapp sau Apeleaza-ne!
.