Decoratiuni
            nunta

 
Nunti tematice

 

 

Dragi miri e vremea nuntilor tematice. Iata in continuare cateva idei pentru alegerea temei de nunta

1.Fluturi - o nunta e usor de accesoriat cu fluturi deoarece acum se gasesc foarte usor spre cumparare. Nunta ta poate arata spectaculos cu asemenea decoratiuni simple si de bun gust.

2.Decoratiuni marine - Multi viseaza ca nunta lor sa fie intr-o terasa pe malul marii . Acum poti aduce marea mai aproape de tine prin multitudinea de scoici si alte accesorii marine.

3.Florile - aduc un plus de eleganta fiecarui decor de nunti. Daca aranjamentul de nunta contine multe flori cu siguranta vei fi o mireasa de invidiat

4.Victoriana- Căsătoria dintre Kate Middleton la Prinţul William a declanşat un nou trend atunci când dantela si voalul clasic a impresionant . Acum mirese de peste tot sunt într-adevăr decise să ia această temă. O nunta cu tema victoriana este unica, eleganta si totul extravaganta.

5.Bal mascat venetian - din fericire pentru cei care viseaza la o asemenea tema acum exista aceesotii care sa ne duca cu gandul la Bal mascat . Invitatii pot primi la intrarea in restautanta o masca si la fiecare dans o vor putea folosii.


6.Nunta la tara- Fa o combinatie intre un loc de întâlnire cum ar fi la ţară cu un loc rustic cu glam de accesorii de epocă. Din toate acestea rezulta o nunta cu stil rustic de epocă plin de farmec, eleganta si o tona de fler de ţară fabulos!

7.Paris - orasul dragostei poate te va inspira pentru nunta ta. Acesorii ca si turnulete Efeel care pot avea diferite intrebuintari, pot fi folosite ca si marturii, sau ca si decor in interiorul unei vaze.

8.Iarna- decorul de iarna poate fi unul de bun gust si poate creea o atmosfera mirifica in cadrul nuntii tale. In vaze poti introduce globuri in culoare nuntii, multe luminite pentru a insenina atmosfera, lumanari pentru o atmosfera romantica

9.Toamana- decorul pentru toamna este unul unic datorita colorilor si combinatiilor care pot fi realizate. Culori precum maro, auriu sau galben, pot oricand sa faca parte din aranjamente florale, iar un efect deosebit pentru acestea poate fi obtinut utilizand chiar si crengute de corilius.

10.Pene - penele de strut aduc o eleganta evenimenului tau.

Aceste spectaculoase aranjamente de mese din pene de strut adauga o eleganta oricarui eveniment! Invitatii dumneavoastra or sa aprecieze alegerea dumneavoastra!

Aranjamentele cu pene de strut pot fi foarte usor imbinate cu crengi sau flori, efectul fiind foarte reusit din punct de vedere estetic si foarte cerut in acest sezon!


 
 


Daca vrei o estimare de pret cere o oferta pe Fb sau pe mail.