Decoratiuni
            nunta

 
O nunta unica...semi-vintage

 

 


Multă emoție, suspans "Oare... cum va fi decorul?! dar  oare va ploua...? si vânt, oare.... va  bate tare vântul?"
Și marea nuntă se apropia. Avea să fie evenimentul anului pentru familiile noastre.  Și am început... buchet mireasă, panglici mașini, cocarde pentru mire, domnisori, nași, ședințe foto, slujba religioasă și în final petrecerea cu invitații...
Am ajuns și un decor extra-super semi-vintage ne aștepta. Și nici nu știți ... echipa ce ne-a decorat, aranjat, dichisit până în cele mai mici amănunte cine credeți că a fost?
O DA chiar așa Dandesign o firmă cu tradiție deja în domeniul decorațiunilor.
Momentul surpriză pentru invitați însă mai avea de așteptat. O nuntă semi-vintage ne-a cuprins pe toți...
Fotografii în colțișorul vintage, vintage cu invitații. Imaginați-vă, voi, noi am fost acolo. Un copac cu multe felinare, scaune marca Dandesign vintage, o masă imensă cu diverse rame, cu obiecte vechi și totuși atât de actuale precum un telefon... sau o masina de scris...
Totul decurgea așa cum noi nu ne-am putut închipui, nu a plouat, vântul bătea moderat, iar invitații ne ofereau compania lor la o ședință foto:)
Cum să mai prindă puțină culoare evenimentul nostru?        
Ne-am gândit noi, iar ei ne-au propus - UN CLOWN!  destinde atmosfera și oferă piticilor de la nunta voastră un moment de neuitat. Ca și făcut își intră în rol ZGLOBIA, nume de Cod. Copiii mulți la număr au luat-o cu avânt pe Zglobia noastră și totul era parcă desprins totul din povești cu prinți si împărătese. Ce momente artistice am mai avut noi pe la eveniment?? Oioii multe am avut chiar si o piesă de teatru. O echipă adevărată aia e clar! Ca să nu mai zic de mici amănunte gen Balon Jumbo si alte și alte idei pe care doar Dandesign le poate avea.
Pentru momentul următor am avut nevoie de 50 de invitați pentru a ne ajuta.
Ce credeți că a urmat?
A fost surpriza serii, lansarea de LAMPIOANE ZBURATOARE!!! oaw serios? si putem si noi să lansăm?
Da, doar că o astfel de lansare nu se poate face fără detaliile tehnice. Toată lumea a fost impresionată, cu mic cu mare au asistat la lansare. Cerul orasului a fost invadat de lampioane. Cum poți să atragi mai mult atenția unui om decât printr-o lansare. Nunta trebuie să fie altfel. Nu te mulțumi cu normalul, fii altfel.
Nunta noastra nu a fost doar un moment artistic, ci o arta pur si simplu!
Multumim tuturor  artiștilor ce au contribuit la capodopera noastră!

Ai grija cand alegi echipele care vor avea responsabilitati la nunta voastra!
Andrei&Noemi, 15 Septembrie

 

Mult succes


 
 


Daca vrei o estimare de pret cere o oferta pe Fb sau pe mail.

Scrie-ne pe Whatsapp sau Apeleaza-ne!